vineri, 1 decembrie 2017

Informatii utile despre calendrul menstruatiei

Pentru ca femeile sa ramana insarcinate e nevoie de foarte multe reguli de care trebuie sa se tina cont, iar aceasta calatorie nu este cea mai usoara, insa aducerea pe lume a unui copil reprezinta, cu siguranta, cea mai mare bucurie pentru orice cuplu. In schimb, planurile pentru sarcina nu trebuie omise, iar femeile trebuie sa isi pregateasca organismul pentru perioada care urmeaza, iar pentru a creste considerabil sansele de concepere se poate apela la calendarul menstruatiei.
Prima zi
Prima zi a cicului menstrual este considerata cea in care se pot observa pete de sange, iar timp de cateva luni se pot monitoriza ciclurile pentru a determina momentul ideal pentru a ramane insarcinta. Bineinteles, valorile nu sunt 100% precise si variaza de la o femeie la alta, insa daca calendarul menstruatiei este folosit corect, atunci poate fi destul de eficient pentru a ajunge la momentul oportun pentru concepere. 
Usor de folosit
In primul rand ar trebui pregatit un calendar, fie unul clasic de perete, fie cel de pe telefon sau tableta si se marcheaza prima zi a ultimului ciclu, care reprezinta prima zi din aceasta calatorie. Apoi se numara inapoi zilele obisnuite, de regula e vorba de 28 de zile in majoritatea cazurilor, iar aceasta data trebuie marcata si ea. De acum urmeaza ca pret de cateva luni sa fie marcate in calendar zilele menstruatiei si asa este mult mai usor sa se stabileasca care sunt zilele ovulatiei.
Alege Femibion
Asadar, oricine poate folosi calendarul menstruatiei propus de Femibion, iar acestia aduc si cele mai pretioase sfaturi si informatii, care vor fi de folos tuturor femeilor insarcinate. Mai mult, pentru ca aceasta perioada sa se deruleze in cele mai bune conditii, Femibion aduce si suplimente alimentare dedicate pentru diferite momente ale sarcinii, astfel incat totul sa se deruleze in cele mai bune conditii.

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu