miercuri, 16 mai 2018

Toti viitori parinti ar trebui sa stie despre celulele stem

Recoltarea celulelor stem a devenit o practica populara si in randul romanilor, acest fapt a determinat detinatorii de banci de celule stem sa investeasca in solutii care sa ne permita sa recoltam si sa depozitam in siguranta celulele stem ale nou-nascutilor nostri. Astfel, a aparut si StemSure Romania, o banca de celule stem care ofera servicii de cea mai inalta calitate tuturor celor care doresc sa apeleze la o metoda sigura si eficienta de recoltare si stocare a celulelor stem.
StemSure Romania este singura banca de celule stem din statul nostru care este certificata JACIE (Joint Accreditation Committee ISCT    & EBMT). Aceasta acreditare a bancii StemSure Romania, va va permite sa folositi grefele de celule stem recoltare oriunde la nivel international. In esenta, nu trebuie sa fiti neaparat in Romania pentru a beneficia de grefele de celule stem recoltate prin intermediul Stem Sure. Proba de celule stem poate fi accesata oriunde in lume, in functie de spitalul pe care tu il alegi pentru a desfasura operatia de care ai nevoie. Portabilitatea grefei de celule stem este unul dintre cele mai importante aspecte de luat in calcul atunci cand vine vorba de alegerea unei banci potrivite pentru dumneavoastra.
Avand in vedere imprevizibilitatea viitorului, este imperios necesar sa va luati precautiile necesare pentru a putea sa duceti o viata linistita si sa fiti pregatiti pentru orice eveniment neprevazut. Astfel, recoltarea unei grefe de celule stem inca de la nasterea celui mic va va permite atat dumneavoastra, cat si copiilor dumneavoastra sa aveti o solutie viabila si eficienta in fata maladiilor care va pot afecta sanatatea pe viitor. Desi grefele de celule stem pot face obiectul unui transplant intre persoane care nu sunt inrudite, pentru a asigura eficienta acestei operatiuni extrem de complexe si pentru a diminua riscurile unui refuz, este recomandat ca grefa de celule stem sa provina de la o persoana inrudita.
Avand in vedere faptul ca la ora actuala cele mai bogate grefe in celule stem sunt cele recoltate din sangele ombilicar, este recomandat ca inca de la nastere, sa fie recoltata o grefa pentru a facilita un viitor transplant. Tocmai de aceea accesul la o banca de celule stem care poate sa faciliteze recoltarea, stocarea si transportul grefelor de celule este o adevarata binecuvantare pentru toti parintii care vor sa isi ia toate masurile necesare pentru a putea sa trateze orice eveniment neprevazut pe viitor.
Descoperirile tehnologice in materie de celule stem si modul in care acestea pot fi folosite continua sa avanseze intr-un ritm accelerat. Daca momentan, celulele stem reprezinta cea mai buna solutie impotriva leucemiei, pe viitor modurile in care vom putea sa le utilizam este posibil sa se diversifice enorm de mult. Tocmai de aceea nu trebuie sa ezitati atunci cand vine vorba de recoltarea de celule stem!

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu