marți, 5 mai 2015

Printre cuvinte si mangaieri acustice

De multe ori, cand lucrez, atat la birou, cat si pentru facultate, nu pot face asta fara muzica! Evident, dupa caz, caci sunt si momente in care am nevoie de liniste deplina, nici macar gandurile sa nu ma deranjeze, ca iese urat! Dupa cum am scris si in alt post, pana si lucrarea de licenta mi-am scris-o in acorduri de muzica. Clasica, e drept,orice, dar sa nu fie liniste!

Acum lucrez pentru pentru o campanie si pentru ca vreau sa ma pastrez calma, relaxata si binedispusa, ascult muzica. Holograf tot mai mult, caci luna viitoare merg la concertul lor. Mai exact peste 46 de zile :P (cam multut, dar am rabdare. Dar descopar si muzica pe care o ascultam cu drag cand eram “mai tanara” cum imi place mie sa spun, melodii de care ma leaga amintiri, aduc oameni in viata mea de parca nu i-am mai vazut de ieri, desi sa tot fie ani. Si uite cum m-am pacalit si azi si mi-am pastrat spiritul calm si linistit.

Asta in conditiile in care astazi am iesit si cu prietenii in oras, dupa cum a spus Cristi “fortand primavara”.

E asa frumos uneori sa te intorci in trecut! Si cum poate fi mai placut daca nu prin amintiri, muzica, fotografii, poate jurnale pentru cei care obisnuiesc sa le tina.
E ca la o institutie bancara care pastreaza arhiva curs euro bnr.

P.S. Acum descopar melodii de la Chris Rea pe care nu le-am mai ascultat niciodata, nu prea cred ca au fost promovate! Ce melodii, ce voce! Si mai vine si in Romania! Divin!

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu