vineri, 6 octombrie 2017

Smartwatch cu Sim

Un smartwatch cu Sim este mai accesibil astazi ca niciodata, motiv pentru care cu totii ne permitem sa includem un astfel de dispozitiv in colectia noastra de gadgeturi. Se gasesc foarte multe modele, asa ca totul tine de preferintele, nevoile si bugetul alocat de fiecare persoana, insa majoritatea functiilor sunt de baza.
Cele mai utile functii
Printre cele mai importante functii sunt cele de preluare sau initiere a apelurilor direct de la incheietura mainii. Totodata, pot fi verificate si mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare, totul intr-un mod foarte discret, lucru ce poate fi util intr-o multime de conditii. Conexiunea intre ceas si telefon se realizeaza prin intermediul Bluetooth-ului, iar pe aceasta cale este accesibila si agenda telefonului direct pe ceas, alaturi de mesaje si jurnal apeluri, in timp ce ceasurile care nu au incorporata propria camera foto permit folosirea pe cea a telefonului pentru a fi mai usor sa fie efectuate cele mai grozave imagini. Totodata, se permite si redarea muzicii din telefon, direct pe ceas, insa se gasesc si foarte multe dedicate sportivilor prin care acestia isi pot imbunatati si monitoriza activitatea.
Usor de folosit
Toate functiile sunt accesibile prin intermediul unui ecran tactil a carui dimensiuni poate sa varieze de la un model la altul, iar aceeasi este si situatia rezolutiei. In schimb, orice dispozitiv este foarte usor de folosit, totul fiind intuitiv, iar restul functiilor utile pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet.
Autonomie satisfacatoare
Si autonomia asigurata difera de la un dispozitiv la altul, insa cum capacitatea medie a bateriei este de 400 mAh, aceasta presupune ca un smartwatch cu sim poate fi utilizat circa 3, 4 zile, in functie de intensitatea folosirii, in timp ce pentru o incarcare completa sunt suficiente 3 ore aproape in toate cazurile.
Cumpara acum
Astfel de gadgeturi se gasesc in toate magazinele, insa e mult mai simplu sa se apeleze la iUni, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si gama e foarte variata. Totodata, clientii au posibilitatea de a testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti, pentru a fi siguri de decizia luata.

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu