duminică, 17 septembrie 2017

Lenjerii de pat

Cine vrea sa se odihneasca in cele mai bune conditii si sa aiba parte de un dormitor cat mai atractiv, cel mai probabil, trebuie sa stie ca este nevoie de investirea in niste lenjerii de pat de calitate, care sa schimbe total atmosfera din orice incapere. Sunt sigur ca fiecare dintre noi am pierdut mult timp prin magazine pana cand sa gasim ceva care sa ne indeplineasca preferintele, insa totul e mai simplu decat m-as fi asteptat. La sugestia unui prieten am inceput sa ma accesez magazinele online unde, intradevar, era mult mai simplu sa gasesc modelele care imi plac, pentru ca toate se aflau la numai cateva click-uri distanta. In schimb, nu ma multumeau preturile, fie nu gaseam dimensiunile necesare, insa in cele din urma am dat peste CasaNewConcept.
De la inceput mi-a placut design-ul site-ului si faptul ca e bine structurat, insa nu trebuie sa uit nici de gama variata, fiind disponibile toate categoriile posibile, de la lenjerii din bumbac 100%, satinat, de lux, Cocolino si multe altele. Eu am ales doua din bumbac 100% pentru ca intotdeauna am avut de astea si nu m-au dezamagit niciodata, asa ca mi-am ales modelele preferate ca sa le pot alterna cat timp o pun la spalat pe cealalta.
Pot spune ca a fost foarte usor de plasez o comanda, cateva minute fiind de ajuns in acest sens, iar despre livrare nu am ce sa obiectez, aceasta desfasurandu-se prin curier si produsele le-am primit doua zile mai tarziu. Preturile sunt foarte bune, mult mai accesibile decat cele din magazinele obisnuite, asa ca oricine are ocazia sa isi innoiasca lenjeriile si sa renunte la cele vechi de cativa ani. Mai mult, se gasesc si nenumarate oferte si promotii care fac ca preturile sa scada si mai mult, iar dintre toate, cea mai atractiva mi s-a parut cea 1+1 gratis pentru ca ajungi sa platesti o singura lenjerie, dar vei primi doua. Totodata, merita mentionat si faptul ca la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei, CasaNewConcept asigura gratuit prin curier transportul prin curier, astfel ca totul e foarte simplu si comod.

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu