sâmbătă, 30 septembrie 2017

Acorduri, un alt fel de acorduri

Acordeonul acela atat de vechi, cu intestinele fumurii de-atata tutun cat inghitise, l-am dat ieri jos din cui. Dormea pe unul din rafturile din camara si l-am miscat putin, cautand niste reviste. Am avut senzatia ca una dintre clape m-a muscat de mana cand cotrobaiam pe-acolo. Sa te urci pe un scaun, schimbandu-ti inaltimea cu cativa centimetri, e o alta lume, mai ales cand praful e suveran peste coli scrise, manusi de ski si borcane cu tot felul de suruburi inutile. Dar acordeonul musca din nou, scheauna si-si umfla burduful. O fi vazut Montmartre? L-or fi stropit gondolierii?

L-am pus pe scaun in fata mea si tot astept sa-mi povesteasca. Nu cred ca am succes, sunt un foarte slab impuls pentru cei ce detin impresii de calatorie. Pufaie de cateva ori. Il vad cum se chinuie, cum se-nfoaie. O nota slaba ca un nasture abia ii iese pe gura, nu stiu ce spune, nu-mi dau seama ce vrea sa-mi arate… Din burduf iese timida o laba. Mi-am adus aminte ca, acum foarte multi ani, am ascuns acolo un caine pe care-l gasisem in fata casei.

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu