marți, 11 aprilie 2017

Indiscretii

“Am fuste lungi in casa pe care le rotesc in jurul taliei, papuci albi de bumbac. Merg cu pasi mici. Am venit in viata ta, Manoka, in acest pamant al fagaduintei, unde ai stat si ai dormit cu mine prima noastra noapte. Eu as vrea sa fii o bucata de Luna, de noapte, de cer, o bucata de viata. Hai sa fim o bucata de viata in noaptea asta, as arde in imbratisarea ta. Dar dormi pe coapsa mea, Manoka. Voi avea oare decenta si nobletea de a ma da tie ca sa te pot reda tie insuti in sfarsit?

Sau poate m-ai facut sa sufar pentru ca esti legat de o pisica la maini, la glezne, la ochi, si eu pur si simplu sufar si atat. Si tu faci dragoste cu mine langa ea, ca un nebun dupa mirosul meu pe care nici macar nu-l cunosti. Decat in vis. Poate ca m-ai facut sa sufar pentru cele sase, sapte partide si pentru vaginele baute pe nemestecate. Ti le-as smulge din tine, prea multe…

Si nu rivalitatea ma ameninta, ci frica de inaltimea asta la care nu m-as ridica. Si poate nici macar timpul care va trece pana atunci. Si poate nici macar viata mea destul de ancorata… Ma ameninta tristetea ta pe care nu vrei s-o privim impreuna in ochi. Azi dimineata te-am visat cateva minute. Am adormit si in vis erai langa mine. Erai agresiv, nu-mi dadeai drumul, ma tineai cu forta de mana. Iar eu iti spalam talpile cu soaptele vietii mele.”

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu