marți, 17 martie 2015

O cursă tare de tot

Unul dintre avantajele unui jurnalist este ca poate participa de la foarte multe evenimente inedite şi este primul care vede anumite obiecte sau anumite servicii. Aşa cum cei care scriu pe IT se pot juca prima dată cu diferite gadgeturi pentru a ni le prezenta nouă, aşa şi cei care fac review-uri pentru maşini se pot bucura în premieră de maşini care încă nu au apărut în ţară.

Am avut norocul să fiu la momentul potrivit lângă cineva care exact de acest lucru se ocupă. Este foarte interesant să poţi experimenta o astfel de cursă. Tipul respectiv avea un MBW si încerca să vadă cât de bine se comportă în diferite situaţii aşa că eu aş spune că am avut parte de cursa vieţii mele si parcă mă aflam în faţa unor jocuri cu maşini adevărate. Deşi nu mă aşteptam la foarte multe, se pare că am fost surprins. Plăcut surprins, evident. Dar asta cred că i se datorează şi celui care conducea maşina, un prieten foarte bune de-al meu. Odată ce a luat maşina am plecat spre munte pentru a vedea care este coportamentul acesteia la cursă relativ lungă. Prietenul meu a vrut să îi testeze şi stabilitatea aşa că avea nevoie cu siguranţă şi de câteva serpentine, unde să se poată vedea clar cât este de viabilă din acest punct de vedere. Maşina s-a comportat exemplat, din toate punctele de vedere, dar marea surpriză a serii a fost reprezentată de consumul acestui minunat MBW. Deşi amândoi ne aşteptam să consume enorm, am fost uimiţi să constatăm că a avut un 7%, ceea ce este mai mult decât rezonabil pentru toate facilităţile de care dispune. Când ne-am întors acasă, cred că a fost unul dintre cele mai triste momente din viaţa mea. Hahaha! Glumesc!


About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu