sâmbătă, 14 septembrie 2013

Iliescu, Patriciu, Voiculescu, Antonescu, Geoana, Marco Bela …


Daca stai sa te gandesti la cate rele au facut acesti oameni pentru Romania, si la cate combinatii au fost uniti in simturi si gandiri, te cam gandesti cu frica si cu spaima ca acesti oameni ar putea sa ajunga la conducerea tarii. Vazand in ultimele 3 zile incapatanarea cu care o cardasie de partide politice din care fac parte toti cei enumerati mai sus, sta unita de zici ca sunt legati laolata ca siamezii, imi veneau in minte cateva versuri scrise da marele poet Mihai Eminescu.

Intradevar, stai si te intrebi “Ce-i mana pe ei in lupta??”, incapatanarea de care dau dovada este antologica. Ce ii leaga pe ei asa de strans?? Ce ii fac asa de siguri ca nici unu nu o sa tradeze?? Trebuie sa recunosc ca nu am mai vazut atata loialitate in politica autohtona niciodata pana acum… Se schimba clasa politica?? Atunci cred ca au visat toti ceva important in noaptea dinspre duminica spre luni, ceva care le-au schimbat viata. Daca e asa, atunci sa iasa toti si sa ne povesteasca la toti ce au visat si poate ne schimbam toti, imaginativa ca vom fi toti loiali, toti vom dori binele aceste tari si toti ne vom gandi prima data la tara si pe urma la propriul buzunar. Acum sa ne trezim si sa ne imaginam alt motiv pentru care cele 3 partide stau asa de stran in aceasta cardasie, sa ne imagina un motiv simplu: Basescu. Sa fie ei asa de inversunati impotriva acestui om pentru ca a facut mult rau tarii??

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu