marți, 7 mai 2013

Geoana – pe langa ca esti prost mai si semnalizezi?!?


La cata prostie e in Romania in aceste vremuri ai zice ca nu conteaza daca unu sau doi ies in fata, dar daca vrea sa ajunga pana in institutia prezidentiala nu poti sa stai cu mana in san. Cel numit, chiar de tatucul sau Prostabacul pe langa ca ridica prostia la rang de arta mai si vrea cu tot dinadinsul sa iasa si in fata, se vede ca a fost bine sfatuit de consilieri americani si incearca sa vinda cea ce se vinde cel mai bine in Romania, dealtfel incearca sa vinda ce are el mai bun.

Sa declari dupa o intalnire in care se presupune ca se negociaza viitorul Romaniei ca pe el nu il intereseaza nici o varianta de guvern propusa de actualul prim-ministru desemnat, e maxima prostiei si iertati-ma daca va jignesc dar doar cei care i se aseamana poate sa il voteze. Pe langa ca minte cu nerusinare cand spune ca il intereseaza viitorul Romaniei, mai si incearca sa prosteasca poporul roman care abia isi castiga traiul cu un venit minim pe economie, el trimite la plimbare un economist de clasa mondiala iar pe urma ne spune ca daca ajunge el presedinte o sa schimbe taxa unica astfel incat cei care au un venit de  peste 3000 lei o sa ajunga sa plateasca pana la 40% din venit la stat. Sau ca va micsora TVA-ul la unele alimente si il va creste la alte produse, sau ca va mari venitul minim pe economie si ca va plati pensiile marite pana la Dumnezeu si inapoi. Pai cum te poti gandi tu, un prostanac de clasa sa trimiti la plimbare un economist de clasa? Cum poti sa declari ca iti pasa de soarta Romaniei daca tu nu vrei nici macar sa afli ce are de spus un om care se pricepe la facut bani, adica exact de ce are nevoie Romania? In opinia mea Lucian Croitorul e foarte capabili si cred ca e foarte calificat si are o sansa mare sa scoata Romania la liman si chiar mai departe. Domnule prostanac, cu ai ajuns tu la concluzia ca Klaus Johannis e mai calificat pentru postul de prim-ministru decat Lucian Croituru, de fapt ia spune tu romanilor, si la aceasta intrebare poate raspunde si celalalt prostovan Crinul, cu ce e mai calificat Bogdan Olteanu decat Lucian Croitoru pentru postul de viceguvernator al BNR? Cum puteti sa pretindeti ca stiti ce ii trebuie Romaniei cand faceti altfel de alegeri pentru Romania??? Chiar ne credeti pe toti prosti??

Sa va fie rusine voua si celor care va voteaza.

About the Author

Mariana

Author & Editor

Nu uita că drumul către succes este plin de provocări și învățăminte, dar fiecare piedică depășită este un pas mai aproape de realizare. Îndrăznește să visezi mare și să acționezi cu încredere, pentru că tu ești stăpânul propriei tale destine. În fiecare răsărit de soare, găsești o nouă șansă de a-ți urmări pasiunile și de a aduce la viață visurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu